Menu
×

Business Analist / Blue print expert Enterprise Content Management (ECM / EIM)

ING Domestic Bank Nederland heeft één digitaal archief ingericht voor al haar klant en product administraties. Het digitaal archief vormt samen met de klant en productadministraties het integraal klantbeeld. Het centrale digitale archief is onderdeel van een bredere Enterprise Content Management strategie.

Enterprise Content Management is meer dan alleen Digitaal Archief. De kracht van Enterprise Content Management schuilt in de integrale benadering van de documenthuishouding van een organisatie. Als  business analist houd ik me daarom bezig met koppelingen tussen digitaal archief en opmaak / verzending van documenten, digitalisering, intelligent capturing en workflow. Vormgeven van de koppeling met klant en product administraties zijn een ander belangrijk onderdeel van mijn werk.

Als business analist houd ik me in belangrijke mate bezig met verdere inrichting van het ene Digitaal Archief ING NL. Dit behelst onder andere

  • Het opstellen van één document en dossier structuur voor heel ING NL
  • Migratie van bestaande fysieke en digitale archieven naar Digitaal Archief ING NL

Ik help de verschillende bedrijfsonderdelen van ING Nederland met het inrichten van hun deel van het digitaal archief. Onder het motto ‘Wat hetzelfde is moet hetzelfde heten’ help ik hen met het structureren van hun dossiers en documenten en bewaak daarmee tevens de integriteit en kwaliteit van de inrichting van het Digitaal Archief ING NL.

Daarnaast heb ik in belangrijke mate vormgegeven aan de migratie strategie; een van de pijlers van de Enterprise Content Management strategie. In een grote organisatie als ING is migratie een complexe zaak. We hebben een methode ontworpen om de migratie uit te voeren met minimale impact op de bestaande dienstverlening. De winkel blijft open tijdens de verbouwing.
No Tag have Found!
Back To Home

Archieven veranderen in informatiebronnen, daar hou ik me graag mee bezig. Enterprise Content Management oplossingen die echt bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie. Ik heb mijn doel pas bereikt als niet alleen mijn opdrachtgever, maar alle stakeholders tevreden zijn met het resultaat.

Orde op zolder

11 augustus 2015

Berichten

Orde op zolder
Follow the document: eigenaarschap van documenten

13 april 2016

Berichten

Follow the document: eigenaarschap van documenten
Complexe migraties in grote organisaties: The Agile Way

30 juli 2016

Berichten

Complexe migraties in grote organisaties: The Agile Way