Menu
×

Projectleider / Project Architect Digitaal Archief Domestic Bank NL

ING Domestic Bank Nederland wil één digitaal archief inrichten voor al haar klant en product administraties. Het digitaal archief zal samen met de klant en productadministraties het integraal klantbeeld gaan vormen.  Als project architect heb ik de specificaties voor dat archief en een migratie strategie beschreven en als projectleider ben ik verantwoordelijk geweest voor het implementeren ervan. Daarnaast adviseer ik bedrijfsonderdelen hoe hun deel van het archief in te richten.

Na inrichting van het digitaal archief  (juni 2012) heb ik als project architect verder bijdragen de migratiestrategie voor migratie van bestaande fysieke en digitale archieven naar het nieuwe digitaal archief, en het verder inbedden in de ING applicatie architectuur.

Kenmerken

  • Projectleiding
  • Project Architect
  • Adviseren Zakelijk Bedrijf ING
  • Digitalisering
  • Implementatie op Kofax, Websphere en Mainframe
  • Ontwerp
No Tag have Found!
Back To Home

Archieven veranderen in informatiebronnen, daar hou ik me graag mee bezig. Enterprise Content Management oplossingen die echt bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie. Ik heb mijn doel pas bereikt als niet alleen mijn opdrachtgever, maar alle stakeholders tevreden zijn met het resultaat.

Orde op zolder

11 augustus 2015

Berichten

Orde op zolder
Follow the document: eigenaarschap van documenten

13 april 2016

Berichten

Follow the document: eigenaarschap van documenten
Complexe migraties in grote organisaties: The Agile Way

30 juli 2016

Berichten

Complexe migraties in grote organisaties: The Agile Way